Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва - Оливър Боудън

Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва
Автор: Оливър Боудън
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-12-13
Нашата цена: 13.64 лв
 

Време беше.
Вдиша дълбоко, без да изпуска от поглед жертвата, и задържа ръка сякаш цяла вечност. Трябваше да освободи лъка, преди мускулите му да затреперят и да съсипят прицела. Трябваше да сложи край веднага.

Египет, 70 г. пр.н.е., безмилостен убиец следва своята мисия – да открие и унищожи последните останали членове на древния орден на Меджаите. Единствената му цел е да прекъсне рода им.

Закрилникът на спокойния град Сива неочаквано заминава. Това оставя у младия му син Байек чувство за дълг, който трябва да бъде изпълнен на всяка цена. Но внезапното отпътуване на баща му е свързано със събития от миналото, които повдигат много въпроси за собственото му бъдеще.

В търсене на отговори, Байек броди из размирните земи на Египет и се изправя срещу опасностите и мистериите, които следват пътя на Меджаите.

„Произход. Пустинна клетва” ни отвежда в мистериозния свят на „Орденът на асасините”. От серията досега са издадени: „Ренесанс”, „Братството”, „Тайният кръстоносен поход”, „Прозрение”, „Възмездие”, „Черният флаг“, „Единство” и „Подземен свят“.