Рейн-сан: Сеч - Бари Айслър

Рейн-сан: Сеч
Автор: Бари Айслър
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-01-12
Нашата цена: 14.57 лв
 

Когато се завръща в Токио през 1982-ра след десетгодишно наемничество във Филипините, младият Джон Рейн научава, че поръчковите убийства са под контрола на Виктор, наполовина руснак, наполовина японец – социопат, който безпощадно е ликвидирал всичките си потенциални конкуренти. Виктор поставя Рейн пред избор: да убие високопоставен политик или самият той да бъде застигнат от ужасна смърт. Но най-добрият път към политика минава през неговата прекрасна италианска съпруга Мария; път, който изправя Рейн не само срещу Виктор, но и срещу тъмните сили, стоящи зад възхода на руснака – и срещу копнежите на собственото му изпълнено с противоречиви чувства сърце.

Това е битка между титуляр и новак, между майстор и чирак, игра с нулева сума, която може да свърши единствено със смъртта на единия и утвърждаването на другия като най-велик убиец в света.

Бари Айслър е най-добрият съвременен автор на трилър серии. Той много бързо влезе в личната ми десетка на най-добрите американски автори на мистъри и трилъри, наред с Майкъл Конъли, Лий Чайлд, Уолтър Мозли и Харлан Коубън.

Дедли Плежърс