Безсъници в Манхатън - Сара Морган

Безсъници в Манхатън
Автор: Сара Морган
Обем: 404 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Алма"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-01-06
Нашата цена: 16.29 лв
 

Уравновесена, амбициозна и отдадена на работата си, Пейдж Уокър обича предизвикателствата. След нелеко детство, прекарано в болници, и отегчена от еднообразния си живот на родния остров Пъфин, младата жена е решена да докаже възможностите си и да заживее с динамиката на големия град. Има ли по-добро място за това от Манхатън в Ню Йорк?

Изненадващо Пейдж е уволнена. Насърчена от най-добрия приятел на брат си Джейк Романо, в когото е влюбена от години, тя основава своя фирма за организиране на събития. За да й даде шанс в новото начинание, въпреки че е недоверчив и твърде сдържан, той й поверява най-важното представяне на огромната си компания.

Пейдж ще намери ли сили да се справи? Ще преодолее ли разочарованието си от миналото? Ще оправдае ли доверието на Джейк? Ето така започва поредицата от безсънните й нощи в Манхатън. Разбира се, намесва се и любовта.

Ако искате да усетите едновременно духа и динамиката на Ню Йорк, щипка италиански привкус, технологии и класическо романтично преживяване, потопете се в света на Сара Морган. Дори да пожертвате съня си, ще си заслужава!