Съвети и трикове за печат с Adobe Creative Cloud. Продукционни техники за постигане на максимална ефективност - Клаудия Маккю

Съвети и трикове за печат с Adobe Creative Cloud. Продукционни техники за постигане на максимална ефективност
Автор: Клаудия Маккю
Обем: 520 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "АлексСофт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-01-14
Нашата цена: 22.75 лв
 

В книгата ще намерите информация за:

инструменти за дизайнери и производствени художници;
съвети за офсетово цифрово разпечатване;
трикове за постигане на максимална ефективност.

Подобрете уменията си в областта на печатното производство, използвайки този изключително ценен ресурс, създаден специално за професионалисти в областта на дизайна, на които им се налага да създават файлове, използвайки Adobe Creative Cloud или Adobe Creative Suite 6, включително InDesign, Photoshop, Illustrator и Acrobat. Експертът в печатните технологии Клаудия Маккю споделя своите практически техники за установяването на файлове, управлението на шрифтове, използването на цветови пространства, редактирането на снимки и графики, и пакетирането на вашите файлове за офсетово или цифрово отпечатване, без да изпускате крайните срокове. Тази книга е претъпкана с проницателни съвети, илюстрации, и бързи начини за работа, които ще ви помогнат да подобрите скоростта и професионализма на вашата работа.

Прочитайки тази книга ще научите как да:

управлявате графики и изображения в InDesign и да създавате алтернативни разположения за множество размери на отпечатване;
избирате правилното цветово пространство за вашата задача, преобразувайки графики и изображения от RGB към CMYK;
оптимизирате вашия работен поток за PDF и да редактирате файлове на PDF;
управлявате вашите шрифтове и разбирате Adobe Typekit® for desktop;
разбирате как да комбинирате хартията и мастилото и да избягвате изненади в последния момент, дължащи се на проблеми като надпечатване (overprinting), улавяне (trapping) и регистриране на цветовете.

Клаудия Маккю e професионалист в областта на предпечата с над 20 годишен практически опит. Тя е собственик на Practicalia, независим доставчик на услуги за обучение, специализиран в продуктите на Adobe, ретуширането и цветовите корекции, както и в разрешаването на често срещани проблеми, свързани с предпечата и отпечатването. Клаудия е популярен лектор по тези теми на промишлени конференции.