Сблъсък на световете. Книга 3 от Къщата на тайните - Крис Кълъмбъс, Нед Визини, Крис Райландър

Сблъсък на световете. Книга 3 от Къщата на тайните
Автор: Крис Кълъмбъс, Нед Визини, Крис Райландър
Обем: 392 стр.
Формат в мм.: 143х210
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-02-04
Нашата цена: 14.53 лв
 

След края на последното приключение децата на семейство Уокър мислят, че животът най-сетне ще стане отново нормален. Само че скоро всичко се обърква, когато колосът Дебелия Джагър се озовава в залива на Сан Франциско, при това в смъртна опасност!

От полицията изпращат подкрепления и децата трябва да намерят начин да спасят приятеля си гигант. Когато леден звяр е забелязан в Санта Роза – и други тайнствени създания започват да се появяват из цяла Америка – става ясно, че героите от творбите на Денвър Кристоф нахлуват в истинския свят. Сега зависи от Брендан, Елинор и Кордилия да се върнат в света на книгите за последен път… защото ако двата свята се сблъскат, това ще предизвика масово унищожение.

Децата трябва да открият трите Стража, скрити в книгите на Кристоф – предмети с магически сили, които ще запечатат световете завинаги. Само че попадат в Дивия запад, където вилнеят безсърдечни престъпници и зли шерифи, а това е само началото. Ще се натъкнат на динозаври, извънземни, роботи убийци и на самата Ветрена вещица – която се е сдобила с нови приятели покрай старите. Но на кого можеш да се довериш, когато всички крият по нещо...

„Загадъчен екшън, приключение и фентъзи с неочаквани обрати.”

Kirkus Review

„Поредният екшън, изпълнен с бързо действие, който ще достави огромна радост на феновете.”

ALA Booklist

„Главоломно, задъхано приключение.”

Дж. К. Роулинг