Седемте сестри. Сестра на перлите. Историята на Кики - Лусинда Райли

Седемте сестри. Сестра на перлите. Историята на Кики
Автор: Лусинда Райли
Обем: 576 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Труд"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-03-23
Нашата цена: 14.55 лв
 

Кики Д Аплиез винаги се е чувствала като изгнаник. Но след смъртта на баща си – милионерът, Татко Солт, който е осиновил още шест момиче от цялото земно кълбо – тя се чувства по-самотна от всякога. Нямайки какво да губи, Кики се впуска в разплитането на тайната за собствения си произход. Единствените следи, с които тя разполага са черно-бели фотографии и името на жена, която някога е прекосила земята от Шотландия до Австралия и се е превърнала в един от първите заселници на континента.
Сто години по-рано, Кити Макбрайд, дъщеря на свещеник, изоставя консервативното си възпитание, за да стане спътник на заможна дама, пътуваща от Единбург до Аделаида. Билетът за новата земя й носи приключението, за което винаги е мечтала и... любов, каквато никога не си е представяла, че ще изживее.
Когато Кики стига до горещите и прашни равнини в центъра на Австралия, нещо дълбоко в нея реагира на древната култура на аборигените и душата й се пробужда отново. Колкото повече се доближава до истината за своя произход, толкова повече Кики усеща, че този континент може да й предложи нещо, за което винаги е мечтала – чувството за принадлежност.
„Историята на Кики” е четвъртият завладяващ роман от поредицата „Седемте сестри” на Лусинда Райли.