Четем Стивън Кинг - Брайън Фрийман

Четем Стивън Кинг
Автор: Брайън Фрийман
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Плеяда"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-04-10
Нашата цена: 14.56 лв
 

Повече от 40 години творбите на Стивън Кинг омагьосват милиони читатели по света. В ЧЕТЕМ СТИВЪН КИНГ известни писатели, режисьори, сценаристи и запалени почитатели описват своите срещи с Маестрото на хоръра и със самия него.

Те са вманиачени по него. Обожават го. Учат се от него. Следят всичките му изяви. Колекционират всички издания на творбите му. Пишат сценарии по книгите му. Режисират ги.

Те са белетристите Клайв Баркър, Стюарт О`Нан, Ричард Чизмар, Кевин Кюгли, Бев Винсънт и Джак Кечъм, изследователите на Кинг Робин Фърт и Роки Ууд, режисьорите Франк Дарабонт и Мик Гарис, Майкъл Колингс, Джъстин Брукс, Ханс-Оке Лиля… Всеки от тях има своя гледна точка към творчеството на Краля, обединява ги голямата благодарност, че са били допуснати в неговия свят.

Ще прочетем откъси от „изгубени“ произведения на Кинг и от неиздавани негови творби, ще пътуваме в Средния свят на Стрелеца, ще проследим как романите на Краля се превръщат във филми… или пък не. Ще получим отговор на въпроса какво е мястото на любовта, секса и брака в света на Кинг и как се живее в паяжина от загадки…

Безценна колекция от размисли, впечатления и преживявания, събрана и подредена от автора на хоръри Брайън Джеймс Фрийман.