Минало несвършено - Даниел Стийл

Минало несвършено
Автор: Даниел Стийл
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-04-16
Нашата цена: 12.95 лв
 

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО е омагьосващ разказ за две семейства, разделени от сто години, които се срещат при странни обстоятелства.

Сибил и Блейк Грегъри са модерни хора, чийто семеен живот е предсказуем и подреден. Живеят в Манхатън с трите си деца – тийнейджърите Анди и Каролайн и шестгодишния Чарли. Животът им се преобръща, когато Блейк получава неустоимо предложение за работа в Сан Франциско. Той приема, без да се посъветва със съпругата си, а после на своя глава купува старо имение в Пасифик Хайтс.

Минало и настояще се сблъскват в новия им дом. След едно земетресение внезапно изникват първите собственици на красивата къща. През следващите няколко дни семейство Грегъри се запознават с голямата фамилия, обитавала къщата преди цял век, и така започва тяхното невероятно приятелство. Макар и отдавна покойници, членовете на семейство Бътърфийлд се явяват като живи хора и всички заживяват заедно под един покрив. Предстои много да учат едни от други. И семейство Грегъри осъзнават, че са получили безценен подарък – близки приятели и мъдростта на миналото, с която да градят бъдещето си.

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО е роман за непреходните ценности и връзката между епохите.