Научи се да помниш - Доминик О Браян

Научи се да помниш
Автор: Доминик О Браян
Обем: 0 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Нова Епоха"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-05-22
Нашата цена: 16.38 лв
 

Използвайки за източник невероятните способности на осемкратния световен шампион на паметта Доминик О Браян, книгата ,,Научи се да помниш” ви дава един уникален илюстриран репертоар от доказани и резултатни начини за подобрение на паметта.

В тази книга ще научите как да увеличите силата на паметта си, както и да използвате множество техники, приложими към една широка гама от задължения, от запомнянето на една реч, списък на покупки или адреси на улици, до имена и лица. Научете се как да запомняте подробности в работата си и как никога да не пропуснете някой юбилей.

Всички можем да изострим и разширим паметта си до степен, която изглежда невероятна за тези, които не са го опитали никога. Подобрението на паметта е ключът към един по-завършен живот. Овладяването на техниките за запомняне, запазване и извикване на запаметеното, ще подобри знанието ви за света, ще сте по-резултатни в работата си и връзките ви ще станат по-богати и по-хармонични.

Имайки за водач един майстор в запомнянето, можете да развиете способностите си и да откриете нови, за които даже и не сте предполагали, че съществуват. Последвайте Доминик О Браян в едно пътуване, което може да се окаже най-незабравимото в живота ви.