И аз съм Рейчъл - Кас Хънтър

И аз съм Рейчъл
Автор: Кас Хънтър
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-06-02
Нашата цена: 15.48 лв
 

Не, ти не си Рейчъл. Ти си само един експеримент...

Рейчъл и Ейдън вярват, че любовта им ще е вечна.
Тя е брилянтен учен, посветен на развитието на изкуствения интелект. Той все още е влюбен в нея както в началото на брака им и би направил всичко за щастието на съпругата си и на дъщеря им Клоуи.
Когато Рейчъл внезапно загива, животът на семейството се променя драстично...
Рейчъл вече я няма, но им е завещала проекта на своя живот – Ай Рейчъл - подарък, който те са принудени да приемат в дома си...
Ай Рейчъл е точно копие на Рейчъл. Има нейното лице, височина и фигура, говори като нея, има нейните изражения. Може да направи любимия сос на Клоуи и да я изслуша. Може да прегърне Ейдън, когато плаче. Може да се шегува и да бъде по човешки топла.
Но не е Рейчъл...

Как Ейдън и Клоуи ще приемат присъствието на Ай Рейчъл в дома си?
Ще може ли тя да им помогне да преодолеят загубата?
Ще остане ли Ай Рейчъл само един експеримент, или ще се окаже нещо повече?

Нестандартна и емоционална история за семейството, за любовта и загубата. И за моралните дилеми на утрешния ден, когато андроиди, неразличими от хората, ще живеят с нас и ще ни надминават по интелект и съвършенство!

Кас Хънтър е родена в Южна Африка, но се мести в Обединеното кралство през 2000 г. Сега живее в Северен Лондон със съпруга си и двамата им синове. Кас Хънтър е псевдоним на писателката Роузи Фиоре, която е автор на романите After Isabella, What She Left, Babies in Waiting and Wonder Women.