Шаш и паника - Радослав Младенов

Шаш и паника
Автор: Радослав Младенов
Обем: 290 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Atea Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-06-09
Нашата цена: 12.32 лв
 

В една прекрасна лятна утрин президентът на Републиката разбира, че му се е родил внук, но майката се крие и не иска да има нищо общо нито с него, нито с безхаберния му син. Възмутен, държавният глава изпраща полицейските и специални части по следите на детето…

ШАШ и ПАНИКА е роман, в който хуморът на Радо Младенов бие право в целта!
Верен на стила си, авторът не се уморява да ни забавлява с развлекателните си истории, а духовитите му интерпретации са в състояние да развеселят и най-мрачния човек. В увлекателното му повествование има всичко, което ценителите на добронамерения хумор биха потърсили – тънка ирония, интелигентна пародия, остроумна сатира и непринудени шеги. Задъханият сюжет минава през безброй обрати и премеждия, а след края на книгата читателят задължително ще погледне на живота откъм правилната му страна!

Радослав Младенов (1956) е автор на една педя книги и две пиеси. Изявява се предимно в сатиричния жанр, а приносът му за смешната литература се заключава в обнародването на романите „Готино е да си тъп” (2012), „Идиотът в мен” (2015) и пиесата „Разкош от мизерия” (2000-2007), играна на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев”.
Собственик на скромна витринка с прашасали награди. Присъства в телефонния указател на Съюза на българските писатели.