Моите Учители. 70 интервюта на Наско Атанасов - Атанас (Наско) Атанасов

Моите Учители. 70 интервюта на Наско Атанасов
Автор: Атанас (Наско) Атанасов
Обем: 496 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-06-23
Нашата цена: 22.25 лв
 

Моите Учители на Наско Атанасов въвежда читателя в територията на мистичното, тайнственото, на всички онези знания и практики, предавани някога скрито и дълго време достояние на малцина избрани.
И не само. В книгата става въпрос за Бог, ненасилие, психоенергийни способи, медитация, физически упражнения, начини на хранене и живот, нетрадиционна и алтернативна медицина, но преди всичко за лични преживявания и духовни прозрения на хора от различни духовни школи и направления. Представени са водещи, изявени, както и по-малко известни личности в йога, аюрведа, тибетска медицина, китайска медицина, рейки, хомеопатия, лечителство, астрология, дао, учението на Ошо и др.
Моите Учители представя срещите и разговорите на Наско Атанасов с Махариши Свами Дев Мурти, Атарам, Харидживан, Виктор Востоков, Сяолан Джао, Елисавета Логинова, Мирзакарим Норбеков, Сергей Лазарев, Гал Сасон, Олег Черне, Хорхе Луис Делгадо и още много други, като очертава един своеобразен духовен „атлас“ на традиции и идеи за изкуството да живееш. Същевременно тя документира както присъствието на нови за България езотерични учения, така и тукашни вярвания и практики на характерни религиозни общности у нас, като предлага изобилие от духовни алтернативи, в които всеки би могъл да изрази себе си.