13-етажната къща на дърво - Анди Грифитс

13-етажната къща на дърво
Автор: Анди Грифитс
Обем: 244 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Дамян Яков"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-07-15
Нашата цена: 13.29 лв
 

Представяме ви първата книга от уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс и илюстратора Тери Дентън – „13-етажната къща на дърво“.
Тези щури разкази в текст и картинки ще обърнат представата ви за детското четене. След тези книги децата ви ще искат да четат още и още...
Анди Грифитс е най-популярният австралийски детски писател. Неговите книги са спечелили над 50 престижни международни награди, адаптирани са за театрални спектакли и телевизионни сериали и са продадени в тираж от над 10 милиона екземпляра по целия свят. Анди обожава публиката – работил е като гимназиален учител, вокалист в рок група, бил е stand-up комик.
Резултат от дългогодишното партньорство на Анди Грифитс с талантливия илюстратор Тери Дентън създава безспорни бестселъри, публикувани в над 50 държави по света. През 2016 г. за първи път Голямата награда на Австралийската книжна индустрия печели детска книга. Тази книга е от поредицата на Анди Грифитс и Тери Дентън, която подготвяме за вас.
„13-етажната къща на дърво“ е предназначена за деца между 7 и 13 годишна възраст. Книгата е важна и за всички родители: Тъкмо книгите от тази поредица са провокирали интереса и събудили любов към книгите и четенето у милиони деца по света.
Преводът от английски е на Светлана Комогорова – Комата.