Жената-чудо. Вестител на войната - Лий Бардуго

Жената-чудо. Вестител на войната
Автор: Лий Бардуго
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-08-14
Нашата цена: 13.67 лв
 

Книгата не е в наличност
Първата част от поредицата „DC Icons“ обединява един от най-успешните YA aвтори и любимата супергероиня на поколения фенове.

След хитовата екранизация на „Жената-чудо“с Гал Гадот принцесата на амазонките завладя сърцата на милиони зрители. Но преди приключението ѝ в света на хората да започне, тя трябва да се преодолее своето първо препятствие.

Със създаването на поредицата „DC Icons“ емблематичната за комикс индустрията компания DC обединява силите на редица от най-популярните и обичани YA автори, сред които Сара Дж. Маас, Лий Бардуго, Мари Лу и Мат де ла Пеня, за да разкажат историите на 4 от най-легендарните супергерои – Жената-чудо, Супермен, Батман и Жената-котка.

В „Жената-чудо“ един от най-продаваните автори според „Ню Йорк Таймс“ и „USA Today“ Лий Бардуго („Сянка и кост“) вдъхва живот на неразказана легенда, която обединява хора и полубожества.

Дъщеря на безсмъртни.

Принцеса Даяна се стреми да докаже себе си на легендарните си сестри воини. Но когато най-накрая възниква възможността, тя отхвърля шансовете си за слава и нарушава закона на амазонките, за да спаси смъртен. Даяна скоро ще научи, че не е спасила обикновено момиче и че с това смело действие може би е обрекла света на гибел.

Защото Аля се оказва…

Вестител на войната, потомък на легендарната Елена от Троя, обречена да носи война, реки от кръв и нещастие на всяка своя стъпка.

Двете момичета са изправени пред армия от врагове – смъртни и божества. Даяна и Аля трябва да намерят начин да обединят силите си. Защото спасението на света зависи само от крепкия им съюз.

„Жената-чудо“ е драматична история, в която гръцка митология, романтика, невероятни приключения и колоритни персонажи изграждат безкомпромисен свят, в който властват война и предателства.

Едно приятелство трябва да докаже силата си. Две каузи ще бъдат обединени. А враговете трябва да бъдат победени.