Варианти на нас - Лора Барнет

Варианти на нас
Автор: Лора Барнет
Обем: 472 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Orange books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-08-15
Нашата цена: 16.29 лв
 

Зад всяка любовна история стоят няколко неосъществени нейни варианта. Можем само да гадаем какви са. Какво щеше да се случи, ако бях взел друго решение? Дали всичко щеше да е различно?

Млад мъж разхожда кучето си. Към тях се приближава момиче на велосипед. Следващите няколко момента минават като насън – полусгазено куче, ръждив пирон, спукана гума, случайно запознанство. Среща, която ще промени живота и на двамата.

Има три различни изхода на създалата се ситуация. Три малки решения, които могат да предопледелят остатъка от живота им и го правят. И „Варианти на нас“ е роман, посветен именно на тях.

Ева и Джим са студенти в Кеймбридж, когато се срещат за пръв път. Годината е 1958 и всеки един от двамата има собствен живот, който тотално се променя след запознанството им. Резултатът е сблъсък на любов, предателство, амбиция и пропилени надежди, които свързват двама души завинаги. Но и ги разделят.

Историята на Ева и Джим има три възможни развития. Три възможни варианта на връзката им. Три различни съдби на двама души.„Варианти на нас“ е история за любовта, за пропуснатите шансове и за уловените моменти. Роман за това какво би могло да се случи. И за това какво се е случило.