Натисни точката - Ерве Тюле

Натисни точката
Автор: Ерве Тюле
Обем: 60 стр.
Формат в мм.: 220х220
Издател: ИК "Funkybooks"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2018-09-13
Нашата цена: 18.20 лв
 

Книгата не е в наличност
“Натисни точката” на Ерве Тюле вероятно е най-щурата книга на българския пазар, на която може да попаднете. В нея ще откриете… точки. Жълти, червени, сини. По една на разтвор или пък по много. Към точките са прикрепени и кратки инструкции като “натисни жълтата точка”, “потъркай леко точката отляво”, “разтърси книгата” и други, които по напълно неочакван начин карат детето да си взаимодейства с книгата.

“Натисни точката”:

-носи истинска наслада на децата – докато натискат точките, разтърсват книгата и пляскат с ръце, пред очите им оживява истински филм. Филм от точки, който превръща книжното тяло в забавление, равностойно на таблета и компютъра;

-книгата учи читателите на знания и умения като броене, посоки, голямо-малко, основни и допълнителни цветове… Освен тези знания, децата се учат да следват инструкции (проблем за голяма част от възрастните!), да се концентрират и да развиват въображението си.

„Натисни точката” за първи път е публикувана през 2010 година и от тогава до сега е преведена на 36 езика и са продадени 1 800 000 копия.