Лечебната светлина на Дао - Мантак Чиа

Лечебната светлина на Дао
Автор: Мантак Чиа
Обем: 608 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-09-23
Нашата цена: 29.12 лв
 

В продължение на повече от пет хиляди години даоистките майстори изследвали и развивали различни практики, за да постигнат щастие и безсмъртие. Майстор Мантак Чиа изучава и практикува даоистките техники вече петдесет години и е обучил хиляди ученици и инструктори по цял свят в даоистката система за лечение и зареждане на тялото с енергията ци.

Тази книга разглежда много обширно основните методи за развиване на ци в микрокосмическата орбита. В нея майстор Чиа прави обстоен преглед на пълната даоистка система за тялото, ума и духа. Той споделя много методи за активиране на жизнената сила и за нейното циркулиране през акупунктурните канали на тялото. Книгата включва практики за начинаещи и за напреднали за култивиране на ци в микрокосмическата орбита, както и много медитативни методи за напреднали за абсорбиране на висшите честоти от Земята, Небето, космическите сили и Небесната ци в основната орбита. Майстор Чиа ни представя духовна наука, която не само носи практически ползи за здравето, сексуалната жизненост и емоционалния баланс, но и показва как промените в енергийното тяло могат да доведат до физическо обновяване, което даоистите наричат безсмъртие.

-Балансирайте себе си чрез потоците на ин и ян, преминаващи през ключови точки на тялото.

-Намерете спокойствие и радост с помощта на космическата вътрешна усмивка.

-Заредете се с енергия чрез ци гун медитацията за затопляне

-Превърнете сексуалната страст в любов от сърцето.

-Ускорете своето духовно израстване и обединете първичните сили на Земята, Небето и Висшия Аз, за да постигнете вечността.