Науката за психичното лечение - Йоги Рамачарака

Науката за психичното лечение
Автор: Йоги Рамачарака
Обем: 176 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-09-23
Нашата цена: 9.10 лв
 

Всяко истинско лечение е резултат от прилагането на съвършени природни закони и в тази книга именитият духовен автор и изследовател Йоги Рамачарака представя действието на могъщата природна сила. Той дава ясно и практическо описание на различните форми на психично лечение. Някои от тях са: пранично дишане и лечение, лечение със силата на мисълта, сугестивно, ментално, метафизично и духовно лечение и други. Авторът разглежда също природните закони, на които се подчинява човешкото тяло, ролята на инстинктивния и клетъчния ум.

Неговият съвет е да изучите всички представени методи, а след това да изберете тези, които ви харесват, ръководейки се от своята интуиция. Можете също да вземете по малко от няколко системи и да създадете своя индивидуална лечебна практика.

„Имайте вяра в себе си и в своята лечебна сила. Тя е ваше Божествено наследство и е дар за всички хора, който може да бъде развит с помощта на практиката и увереността в себе си. И помнете, че всички лечители са само канал, през който текат природните сили и енергии, затова бъдете честни и достойни.“

Йоги Рамачарака