Да обичаш като Артуро Кинер - Мигел де Леон

Да обичаш като Артуро Кинер
Автор: Мигел де Леон
Обем: 392 стр.
Формат в мм.: 143х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-11-16
Нашата цена: 17.11 лв
 

Обичам те толкова, че не мога да спя. За да те обичам подобаващо, трябваше да го премълчавам, мъничката ми. За да не се чувстваш закотвена. За да можеш днес да си тръг¬неш, без да гледаш назад. Да опознаеш света, да срещнеш нови хора, да се запознаеш с други мъже. И ако намериш някого, който да те обича и разбира повече от мен, напусни ме, без да гледаш нито за миг назад. Отдай се на този мъж, без да мислиш за мен. Ако години по-късно, когато и да е, поискаш да се върнеш, защото решиш, че ще се чувстваш по-сигурна с мен, аз ще бъда тук.
И ще те чакам…

„Да обичаш като Артуро Кинер“ е история за голямата любов, за мълчаливата и всеотдайната любов, която се жертва за щастието на другия.

„Да обичаш като Артуро Кинер“ е и роман за шест десетилетия от историята на Испания и на един канарски остров, където страстите са горещи, тайните са скрити сред мълва и слухове, а отмъщението се разплаща с кръв.

„Да обичаш като Артуро Кинер“ е разказ за надеждата и свободата, за възмездието и прошката, за честта и за семейството… и за истинската любов.

Мигел де Леон е роден 1956 г. на о. Тенерифе, Канарските острови. Сменил е много професии – зидар, продавач на вестници, журналист; бил е в армията. Работил е в голяма компания в Гран Канария, след което основава собствена компютърна фирма. От 15-годишен мечтае да стане писател, но едва на 59-годишна възраст издава първия си роман „Да обичаш като Артуро Кинер“. Негов любим писател, от когото се учи, е Габриел Гарсия Маркес.