Политически НЕкоректно - Петър Волгин

Политически НЕкоректно
Автор: Петър Волгин
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Слънце"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-11-24
Нашата цена: 14.55 лв
 

Тази книга стряска. Защото предизвиква статуквото. Защото разказва за света по начин, който силно се различава от традиционния. Нещата, написани тук, не ги говорят по телевизиите. Традиционните коментатори не се изразяват така. А Петър Волгин, както винаги, говори безкомпромисно. За вредата от либералните догми. За скрития дневен ред на политическите НПО-та в България. За реабилитиране ролята на държавата. За безбройните недостатъци на пазара, превърнат във фетиш. За потъването на Европа и залеза на американския хегемон. За възраждането на Русия.
"Политически НЕкоректно" е призив за скъсване с клишетата на българския Преход. За необходимостта от обединение на нормалните хора срещу привилегированите елити. Това е книга за съпротивата. Срещу всички онези, които, за да останат по-дълго на власт, промиват съзнанието ни.

Петър Волгин е журналист и писател. Автор е на романите "Медиен апокалипсис", "Лудница", "Обичам ли те?", "Радикална еврейска енциклодепия"/номиниран за наградата "Хеликон"/, както и на сборника с портрети на известни български журналисти "Неудобните". През годините води по БНР предаванията "12 плюс 3", "Без контрол", "Дим над водата", "Деконструкция". Провокативният стил, който налага в работата си, му печели както много почитатели, така и немалко критици. Заради безкомпромисните си позиции по обществено-политически въпроси често е наказван и уволняван. Носител е на някои от най-престижните награди за радиожурналистика "Сирак Скитник", "Сребърна вълна", "Златен глас".