Атлас на дните. Книга 4 за чудатите деца на мис Перигрин - Рансъм Ригс

Атлас на дните. Книга 4 за чудатите деца на мис Перигрин
Автор: Рансъм Ригс
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Бард"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2019-01-13
Нашата цена: 24.29 лв
 

Нови тайни, разкрития, загадки... Залогът е по-висок от всякога!

Нещата започват да стават твърде... чудати.

След като се справя с чудовищната заплаха, която едва не унищожава чудатия свят, Джейкъб Портман се връща във Флорида, където е започнала неговата история.

В компанията на мис Перигрин, Ема и приятелите му животът обещава да бъде по-хубав от всякога. Всички прекарват дните си на плажа и чудатите деца вземат от Джейкъб уроци по „нормалност“.

Но не е предопределено това да продължи дълго. Откриването на подземния бункер на дядото на Джейкъб дава нова информация за двойствения му живот като чудат ловец. Джейкъб узнава нови тайни за опасната дарба, която е наследил, и разкрива истини, които са се спотайвали в подсъзнанието му много преди да попадне в примката на мис Перигрин.

Сега вече залогът е по-висок от всякога, тъй като Джейкъб и приятелите му се озовават в неизследваната територия на американските чудати – свят, който не разбират.

Неподозирани перипетии и опасности ги очакват в тази невероятна нова книга за приключенията на мис Перигрин и нейните чудати деца, илюстрирана с великолепни старинни фотографии.