Слушай своето тяло - твоя най-голям приятел на Земята - Лиз Бурбо

Слушай своето тяло - твоя най-голям приятел на Земята
Автор: Лиз Бурбо
Обем: 296 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-03-28
Нашата цена: 17.80 лв
 

Лиз Бурбо посвещава живота си на стремежа да преодолява собствените си ограничения и да споделя своите открития с широката публика. С огромна страст тя помага на хората да постигнат това, за което повечето от тях жадуват - радост, мир, спокойствие, сбъдване на мечтите и желанията, както и да разкрият огромния потенциал в себе си. Ето защо Бурбо напомня колко е важно да обръщаме внимание на всичко, което се случва в нас – във физически, емоционален, психически и духовен план.

Тази книга е плод на изследвания, проучвания и лични наблюдения на авторката в продължение на повече от четиридесет години. Тя ще ви предложи много конкретни и ефикасни начини, за да постигнете вътрешно усъвършенстване. А практическите упражнения в края на всяка глава ще ви помогнат да осъзнаете себе си, нуждите си и онова, което можете да дадете на околните. Хиляди хора вече са преобразили живота си по този начин. Научили са се да откриват себе си и да усещат онзи вътрешен мир, който често смятаме за недостижим. И са разбрали, че всичко, което избираме да имаме, и всичко, което решаваме да правим, винаги трябва да бъде с единствената цел да бъдем каквито искаме да сме.

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.