На пет стъпки от теб - Рейчъл Липинкот, Мики Доутри, Тобаяс Яконис

На пет стъпки от теб
Автор: Рейчъл Липинкот, Мики Доутри, Тобаяс Яконис
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-04-21
Нашата цена: 11.74 лв
 

Това е роман, който въпреки сюжета си няма да ви разплаче. Една история, която ще ви вдъхнови да преосмислите своя живот. Ще ви накара да искате да изживеете пълноценно всеки един момент, въпреки всичко. Защото понякога единственото, което можем да направим, е да не се отказваме и да откриваме щастието във всичко!

Стела Грант спазва стриктно всички правила, особено когато става дума за лекарски предписания. През по-голямата част от живота си тя е принудена да посещава редовно болница заради заболяване на белите ѝ дробове. И е твърдо решена да страни от всеки, който може да я зарази и така да осуети шансовете ѝ за трансплантация на нови бели дробове. Дистанция от шест стъпки. Без изключения.
Уил Нюман е почти на осемнайсет и единственото нещо, върху което иска да има контрол, е възможността да откаже посещенията си в болница. Той не се интересува от лечението си и от новото експериментално лекарство. Скоро ще стане пълнолетен и ще може да види света не само от прозорците на болниците, в които е бил.

Уил е точно това, от което Стела трябва да се пази. Един негов дъх и тя може да се прости с мястото си в списъка с чакащи за трансплантация. И ето че безопасността, която шестте стъпки трябва да ѝ осигурят, се усеща и от двамата като наказание.

Какво би се случило, ако нарушат съвсем леко правилата? Може ли пет стъпки един от друг да бъдат толкова опасни, ако ще предпазят сърцата им от разбиване?