Голяма книга на духовете - Том Егеланд

Голяма книга на духовете
Автор: Том Егеланд
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 160х230
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-05-02
Нашата цена: 27.30 лв
 

Разкошното издание с цветни илюстрации, дело на художника Мариус Ренберг, носи заглавието „Голяма книга на духовете“ (превод Ралица Тачева). Това е новото заглавие от любимия и в България автор на „Ефектът на Лазар“ (един от тоталните хитове на 2018 г.), „Заветът на Нострадамус“, „Пазителите на завета“, „13. апостол“, „Краят на кръга“, „Евангелието на Луцифер“, „Маската на дявола“.

Сега Егеланд представя книга със страховити истории за най-митичните ужасяващи същества, допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочутите чудовища, древни демони и митични създания.

Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца.

Световноизвестният писател Том Егеланд представя тази книга със страховити истории за най-митичните ужасяващи същества, допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочутите чудовища, древни демони и митични създания.

Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове!