Робът. Манифест за живота - Ананд Дилвар

Робът. Манифест за живота
Автор: Ананд Дилвар
Обем: 120 стр.
Формат в мм.: 130х180
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-05-05
Нашата цена: 10.68 лв
 

Осъзнах, че животът е единствената ни възможност да бъдем себе си.

Прикован на легло след ужасна катастрофа, парализирала цялото му тяло, разказвачът не е в състояние да комуникира със заобикалящите го. Откъснат от семейството и приятелите си, той започва вътрешен диалог с духовния си водач – разговор, който го повежда в пътешествие към себепознанието и в крайна сметка го отвежда до ново съзнание и разбиране на истинската му същност.

Написана с вълнуваща простота, тази книга със сигурност ще ви плени и вдъхнови. А онези, които искат да разберат защо толкова много хора са нещастни или смятат, че не са постигнали целите си, или пък усещат дълбока празнота в живота си и не могат да намерят любов без конфликти, ще открият отговори на всички тези въпроси.

Робът е манифест за живота. Чрез нея достигаме до по-дълбоко разбиране на вечните житейски истини, как да преодолеем чувството за вина и да прозрем истинския смисъл на любовта.

Робът разкрива истинската цел на съществуванието ни и тя не е свързана с успеха, с общественото признание и с трупането на богатства, а с радостта, любовта и покоя.

Робът цели да разтърси, да провокира и да пробуди читателя. Макар на моменти да е мъчителна, в крайна сметка това е въодушевяваща и дълбока книга, способна да промени живота ви.