Лидерски промени - Джон К. Максуел

Лидерски промени
Автор: Джон К. Максуел
Обем: 264 стр.
Формат в мм.: 150х230
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-05-20
Нашата цена: 11.83 лв
 

Днес промените са толкова бързи, че лидерите трябва да правят много повече от преди, за да бъдат успешни. Ако не са пъргави и готови да се адаптират, няма да оцелеят. Ключът се крие в промяната.

В „Лидерски промени“, Джон Максуел помага на лидерите да възпитат в себе си способността и желанието да направят промени, които ще подобрят организационния и личностния им растеж. Той прави това, като споделя единайесетте промени, които е направил в хода на своята дълга и успешна лидерска кариера.

Сред тези „Лидерски промени“ са преминаване от План А към Вариант А, преходът към възпроизводство от изкачване по стълбицата към изграждане на стълбица и преходът към влияние от позиционен авторитет към морален авторитет.
Максуел дава конкретни указания на читателите как да ги приложат в собствения си живот. Всяка изисква да променят начина, по който мислят, действат и водят, за да могат да бъдат успешни в свят, който никога не остава един и същ.

Джон К. Максуел е автор № 1 на Ню Йорк Тайис, коуч и лектор, определен за лидер №1 от Американската маркетингова асоциация и най-влиятелният експерт по лидерство в света от списанията Business Insider и Inc. през 2014 г. Неговите организации John Maxwell Company, John Maxwell Team, EQUIP и John Maxwell Leadership Foundation са обучили над 5 000 000 лидери по целия свят. Сред неговите бестселъри са „5-те нива на лидерството“, „15-те безценни закона за израстването" и „Златните уроци за лидерството".