Ару Шах и песента на Смъртта. Роман за Пандавите. Книга втора - Рошани Чокши

Ару Шах и песента на Смъртта. Роман за Пандавите. Книга втора
Автор: Рошани Чокши
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-08-24
Нашата цена: 17.29 лв
 

Бестселъровият автор Рик Риърдън представя дългоочакваното продължение на нашумялата книга „Ару Шах и краят на Времето“ на известната писателка Рошани Шокши.

Ару тъкмо е започнала да се ориентира в ролята си на Пандава, когато Другият свят е обхванат от паника: изчезнали са лъкът и стрелата на бога на любовта, но крадецът далеч не е херувимче! Точно обратното – той превръща хората в безсърдечни, кръвожадни зомбита. И не стига това, ами Ару е набедена за извършената кражба. Ако не открие стрелата до десет дни, ще бъде прогонена от Другия свят. Завинаги!

За добро или за лошо обаче, тя не е сама в това опасно приключение. Освен със своята духовна сестра Мини, този път Ару ще бъде в един екип и с Брин – едно суперсилно момиче, което знае много повече, отколкото споделя, и Ейдън – момчето, което живее в съседната къща и също крие доста тайни. Заедно четиримата ще се бият с демони, ще пътуват през блестящото и опасно змийско царство, за да открият накрая, че врагът им изобщо не е онзи, когото са очаквали...

Рошани Чокши е американска писателка, автор на младежки романи (young adult). Тя е бестселъров автор на "Ню Йорк Таймс" с цели три книги, сред които и "Ару Шах и краят на Времето" . Работата й е номинирана за наградите "Локус" и "Небюла", а книгите й се появяват в няколко списъка с най-добри книги на годината.

Чокши живее в Джорджия, САЩ, но има индийски и филипински корени.