Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче - Раймондо

Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче
Автор: Раймондо
Обем: 60 стр.
Формат в мм.: 230х310
Издател: ИК "Колибри"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2019-11-17
Нашата цена: 16.72 лв
 

Една чудесна книга за малки, големи и още по-големи! Книга мъдра и забавна, която ще докосне вашия дух и вашите сърца. Децата ще се заливат от смях, а възрастните ще се смеят от сърце. Причудливи и симпатични, персонажите, които бръмбарчето Пиляпа среща по своя път, напомнят хора, които сигурно познавате. Паяк-Як, Бухал-Чухал, Нищо-Нещо, Лисица-Умница са само част от пъстрите герои, с които ще се запознаете в приказката.

Бялото бръмбарче Пиляпа си търси приятел… И сигурно ще намери, защото това е голямата му мечта. Защото, който търси... намира. И ако ти, скъпи читателю, срещнеш Пиляпа и станете приятели… Това би било най-хубавото нещо на света!

Писателят Раймондо Варсано (Раймондо) е различен, твърде различен, с особен стил, който звучи хармонично и се чете лесно. Автор е на книгата с разкази "Натам, нанякъде...", детската книга “Среднощна дъга” и концептуалната книга “Context”. Награждаван е от Съюза на българските писатели. Превеждан е на английски, руски, френски и чешки език. Разказите му са публикувани в престижни литературни издания, между които “Литературен фронт”, “Литературен форум”, сп. “Пламък” , сп. “Съвременник”, както и в антологии за съвременна литература в чужбина. Сътрудничил е на вестника за литературна критика “АБВ”. През 2019 г. на “Моста на влюбените” бе представен съвместния проект с фотографa Маргарита Русева, “Истории в контекст”, обединяващ истории от писателя и фотографии, който получи широк медиен отзвук.

Илюстрации Петя Радивчева (Пиетра)

Петя Радивчева (Пиетра) завършва СУ 'Св. Климент Охридски” специалност право. Паралелно с това учи композиция и рисунка като частен ученик при българския художник и карикатурист Димитър Вълчев. След дипломирането си живее 5 г. в Барселона, Испания, където завършва магистърска програма “Илюстрация и графичен дизайн” в Idep Barcelona Higher School of Graphic. Участва в редица съвместни изложби в Барселона и Мадрид.