Изборът - Саманта Кинг

Изборът
Автор: Саманта Кинг
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-11-17
Нашата цена: 17.80 лв
 

Какво ще се случи, ако трябва да направиш ужасяващ избор между двете си деца?

Мадлин обожава своите близнаци и искрено вярва, че би умряла за всеки от тях. Но в сутринта на десетия им рожден ден любовта ѝ е поставена на изпитание. В дома им нахълтва убиец и я принуждава да направи невъзможен избор – кое от децата ѝ да живее и кое - да умре. Кого ще избере тя – дъщеря си или сина си? И възможно ли е една майка да вземе подобно решение?

Сега Мадлин стои мълчаливо в периферията на разрушеното си семейство и отчаяно се опитва да разбере защо светът ѝ се е разпаднал толкова внезапно. Но докато животът продължава да тече, я връхлитат мъчителни проблясъци от миналото, довели до онзи трагичен ден.

И до осъзнаването на реалната опасност, която все още стои пред семейството ѝ.

„Красиво написан смразяващ психологически трилър. Напрегнат сюжет, пълен с изкусни и неочаквани обрати. Оригинална и интелигентна история, която трябва да прочетете!“

– Sunday Times

„Напълно завладяващ психологически съспенс, който ще ви държи на ръба. Няма да можете да го оставите.“

– Kirkus Review

Саманта Кинг е бивш редактор и лицензиран психотерапевт. Прекарва детството си в Югозападна Англия, юношеството си в североизточната част на страната, а студентските си години някъде по средата. Накрая се установява в Западен Лондон. Там започва кариерата си, като издава книгите на други хора, преди да премине на свободна практика и да се отдаде на отдавнашната си мечта да пише. Живее със съпруга си и двете си малки деца, които я вдъхновяват за дебютния ѝ роман „Изборът“.