Излекувайте кожата си - преборете акне, екзема, пърхот, целулит, розацея, псориазис и други кожни и здравословни състояния - Карън Фишър

Излекувайте кожата си - преборете акне, екзема, пърхот, целулит, розацея, псориазис и други кожни и здравословни състояния
Автор: Карън Фишър
Обем: 414 стр.
Формат в мм.: 162х235
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-01-19
Нашата цена: 20.02 лв
 

Диетологът Карън Фишър ни учи как само за 2 месеца да преобразим кожата си и да я направим гладка, еластична и сияйна.

С помощта на система за хранене, основана на алкален режим, можете видимо да подобрите състоянието на кожата си.

Когато приемате правилната за вашия организъм храна, настроението ви ще се повиши, а симптомите на състояния като екзема, акне, псориазис и розацея ще започнат да отшумяват.

Режимът за здрава кожа, съставен от диетолога Карън Фишър, е доказано средство не само срещу различни състояния на кожата, но и проблеми с храносмилателната система, непоносимост към различни храни, главоболие, лош дъх, предменструален синдром и много други.

В тази книга ще откриете още насоки при избор на козметика и лесни за изпълнение рецепти, подходящи и за лица с диабет тип 2 или хипогликемия.

Следвайки двете фази на режима за здрава кожа, постепенно ще подобрите цялостното състояние на вашата кожа, забавяйки нейния процес на стареене.

Карън Фишър е диетолог, основател на клиника за лечение на екзема и създател на бранда за хранителни добавки Skin Friend.

„Излекувайте кожата си” е носител на наградата на Australian Food Media за най-добро издание за здраве, хранене и диета.