Фанатично проучване на пазара - Джеб Блаунт

Фанатично проучване на пазара
Автор: Джеб Блаунт
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 143х218
Издател: ИК "АлексСофт"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2020-03-01
Нашата цена: 22.75 лв
 

"Фанатично проучване на пазара" осигурява на търговските представители, лидерите в продажбите, предприемачите и изпълнителните директори отварящ очите наръчник, в който ясно се обяснява какво, защо и как се случва зад най-важната дейност в продажбите и бизнес развитието - проспектирането. Бруталният факт е, че причина номер едно за провал в продажбите е празният клиентски канал, а кореновата причина за празния канал е провалът да се търсят клиенти постоянно. Като игнорират мускулите на проспектирането, много иначе компетентни търговски представители и организации за продажби постоянно се представят лошо.

С "Фанатичното проучване на пазара" като наръчник търговските представители могат да изоставят всички провалящи се стратегии и модни, неефективни подходи, които ги оставят разочаровани и не стигнали до никъде, както и да научат един безотказен метод за увеличаване на продажбите. Джеб Блаунт очертава своя иновативен подход за проспектиране, който работи за реални хора, в реалния свят, с реални потенциални клиенти.

Джеб Блаунт разкрива истинската тайна към уреждането на повече срещи и дори как да накарате потенциалните клиенти да се обаждат на вас при социално проспектиране. Неговата телефонна рамка в 5 стъпки ви дава силата да преодолеете съпротивата и възраженията. Научете как да удвоите обратните си обаждания с проста, но мощна техника за текстови съобщения и как да изградите увереността бързо да заобикаляте възражения, избягвания и инстинктивни отговори, като прилагате ефективна техника в 3 стъпки за обръщането им. "Фанатично проучване на пазара" включва и техники за създаване на убедителни, завладяващи електронни писма и текстови съобщения, които превръщат проспектите в клиенти.

Джеб Блаунт е признат като един от топ 50-те най-влиятелни лидери в продажбите и маркетинга от списание "Top Sales" и един от топ 30-те инфлуенсъри в света от списание "Forbes". Той е търсен ключов говорител и треньор, като съветва голяма част от световните компании-лидери и техните изпълнителни директори.