Windows2000 Professional. Ръководство за инсталиране и конфигуриране - Джим Бойс

Windows2000 Professional. Ръководство за инсталиране и конфигуриране
Автор: Джим Бойс
Обем: 771 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "ИнфоДар"
Мека подвързия
Дата на включване: 2000-12-08
Нашата цена: 19.36 лв
 

Това ръковoдство е най-добрият пътеводител за инсталиране и отстраняване на аварийни ситуации за Windows 2000 Professional. Яснотата в предаването на съдържанието, последователно описаните инструкции за обработка и на най-сложните задачи, ви дават цялата необходима информация; за да накарате системата да заработи бързо и безпроблемно.
Със своята проницателност Джим Бойс осигурява лесно четиво за напредналите потребители, системните администратори, IT професионалистите, мрежовите администратори и всички останали, от които се изисква да инсталират и поддържат Windows 2000 Professional на компютри в малки и средни no-големина офиси.

Създайте план за безопасна инсталация, която ще ви преведе през ключовите решения за сигурност, настройка, работа в мрежата и подготовка на домейна.

Оптимизирайте сигурността чрез експертно управление на домейн акаунти, права и разрешения.

Използвайте ръководството за отстраняване на аварийни ситуации за бързо разрешаване на последиците чрез инструментите на Windows 2000, Performance Monitor и допълнителни инструменти и ресурси.

Джим Бойс е редактор в списание Windows Magazine. Написал е поредица от статии за редица други списания, включително InfoWorld u PC Magazine. Той притежава богат опит от работа в средата на DOS, Windows, Windows NT u UNIX. Той е автор и съавтор на повече от 40 компютърни книги, включително Microsoft Windows NT 4.0 Installation & Configuration Handbook.

CD-ROM
Стартирайте едновременно няколко операционни системи на един компютър - без повторно разделяне на дялове или повторно зареждане, използвайки VMWare за Windows 2000 Evaluation Version.
Използвайте колекцията от програми за поддържане и диагностициране за Windows -Rosenthal Utilities. Инсталирайте защитна стена, използвайте средства за отдалечено администриране на мрежата и криптиране на данните чрез колекцията от приложения на Spynet.