Фабрика за истина - Коуди Макфейдън

Фабрика за истина
Автор: Коуди Макфейдън
Обем: 492 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-06-30
Нашата цена: 16.25 лв
 

Книгата не е в наличност
След толкова кошмари наяве белязаната от злото Смоуки Барет се надява да намери малко спокойствие, за да се наслади на сигурността да има мъж до себе си – и нов живот, който расте в нея. Но злото се завръща с неподозирана сила и садистичен размах.

Три съседни къщи са пълни с трупове, три семейства са срещнали жестока участ само за една нощ. Но истинският ужас се намира под тях – подземен музей на смъртта, хранилище на свидетелства за човешката жестокост и извратеното удоволствие от причиняването на болка. Мащабът на заговора е колкото огромен, толкова и добре обмислен. Разкриването на музея отключва поредица от крайни събития, които застрашават живота и здравия разум на Смоуки и екипа ѝ, за броени часове разбират, че всичко досега, колкото и страховито, е било само прелюдия.

Вече не преследват отделни серийни убийци. На бял свят излиза цяла шайка чудовища, които години наред са задоволявали безнаказано своите мрачни страсти. Социалните мрежи са залети с внимателно режисирани клипове, пуснати с цел да демонстрират, че тези хищници не се страхуват от нищо, дори да посегнат на близките на своите преследвачи. Те са недосегаеми, те са неуязвими.

Започнала е най-голямата игра на живот и смърт изобщо. И залогът е цяла нация, скована в ужас, милиони свидетели на садистичното шоу на властелините на мъченията.