Корпоративен брандинг 4.0 - Анна Вълканова

Корпоративен брандинг 4.0
Автор: Анна Вълканова
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-07-29
Нашата цена: 13.65 лв
 

Основната авторска теза е, че за да имат успех, компаниите е необходимо да изградят резилиентен корпоративен бранд, способен да устоява на сътресенията, да се възстановява лесно, но и да прави пробиви, основани на иновации. Целта на авторката е да се предложи комплексна рамка за управление на корпоративния бранд в условията на пазар и управление 4.0. За нейна чест трябва да отчетем, че тя не само е достигната, но и е достигната по един оригинален, задълбочен и талантлив начин.

проф. д.т.н. Цветан Семерджиев

Тайната на придобиването на качеството резилиентност е в съгласуването, в интегрирането на факторите както от външното, така и от вътрешното обкръжение. Това е червената нишка според мен, която авторката следи много умело и доказва с многобройните примери. И макар емпиричното изследване да се съсредоточава върху големи, мощни компании, изводите са абсолютно приложими за всяка организация, която иска да оцелява в динамиката на съвременния свят.

проф. д.с.н. Петранка Филева

Д-р Анна Вълканова завършва Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“, където защитава и докторската си степен. Работи във водещи медии, свързани с икономическата тематика, притежава практически опит като PR консултант и брандинг специалист. Преподавател е в катедра „Психология и лидерство“ на ВА „Г. С. Раковски“, където води лекционни курсове по „Корпоративни комуникации и брандинг“.