Една френска сватба - Хана Тъниклиф

Една френска сватба
Автор: Хана Тъниклиф
Обем: 340 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-07-30
Нашата цена: 13.67 лв
 

Чете ли ви се вкусна книга?

Група приятели, които се познават още от студентските си години, решават да се съберат отново – поводът е един специален рожден ден, а мястото е омагьосващата френска провинция. В компанията на пенливо вино, неустоими рецепти и съблазнителна носталгия те ще изживеят наново младостта си… и може би ще открият за себе си неща, които твърде дълго са били пазени в тайна.

Макс е залязваща рок звезда, в чийто живот трайно се е настанил споменът за миналото. Освен това той най-сетне е събрал кураж да разкрие чувствата си пред Хелън – неговата сродна душа, която дори не подозира за намеренията му. Майсторката в кулинарията Жулиет пък наскоро е минала през тежка раздяла и единственото, което може да я разсее от депресията, е фокусът ѝ върху работата. Тримата обаче неволно формират странен, но страстен любовен триъгълник, изходът от който ще доведе до неочаквана развръзка… и до една трогателна френска сватба.

Новозеландската писателка Хана Тъниклиф ви кани да изживеете истинска романтична авантюра – пикантен, еуфоричен, завладяващ, цинично игрив и секси, романът Една френска сватба заслужава всички тези комплименти, защото изкусно обединява хапливия си стил с апетитна музикална гарнитура и с обрати, които са колкото изненадващи, толкова пленяващи сърцето.