Лозята на Шампан - Джулиет Блекуел

Лозята на Шампан
Автор: Джулиет Блекуел
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Софтпрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-08-05
Нашата цена: 16.37 лв
 

В крайна сметка ние сме само съдържанието на собствените си писма, които някой от бъдещето може да прочете.

Първата световна война е в разгара си, но дълбоко под тучните хълмове на Шампан жени и деца водят своя собствена битка. Борят се да оцелеят в лабиринта от пещери, създаден още по римско време. Излагат живота си на опасност, за да излязат навън и под нестихващия артилерийски огън да съберат грозде за победната реколта.
Безумието на войната преобръща света с главата надолу. Дори поколения по-късно раните все още не са заздравели и човешкият живот не е нищо повече от история, съшита от куп стари писма.
В наши дни американска компания за внос на вино изпраща Розалин Акоста в Шампан, след като тя самата е преживяла своя собствена трагедия. Безразлична към живота, младата жена попада на писма от войната и проследява пътя на няколко души, които съдбата е срещнала за миг, преди да ги раздели завинаги. Розалин е твърдо решена да разплете мистерията и да разбере какво се е случило с тези хора, като в същото време намира отговори и на собствените си въпроси.

Джулиет Блекуел е писател с десетки книги зад гърба си и собствено ателие за декоративно рисуване и дизайн. Известна е като автор на мистерии и е номинирана за наградата „Агата Кристи“.