Пътуващото кафене на Роузи - Ребека Рейзин

Пътуващото кафене на Роузи
Автор: Ребека Рейзин
Обем: 332 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-08-21
Нашата цена: 13.67 лв
 

След трите си книги за Париж Ребека Рейзин повежда читателите си на забавно и вдъхновяващо пътешествие в розов ван, овкусено с изкусителни сладкиши, ароматни чайове, искрено приятелство и пламенна любов.

Роузи беше планирала всичко. Работеше в елитен ресторант в Лондон, имаше прекрасно жилище и съпруг, когото обожаваше, щяха да имат и деца, когато му дойде времето. Но всичко това изчезна в нощта на рождения ѝ ден, когато мъжът ѝ я обвини, че не е достатъчно спонтанна. И призна, че я напуска заради друга.

Ще види той спонтанност! Роузи – с помощта на твърде много вино – похарчва почти всичките си спестявания и купува розов ван на име Попи. Сега може да захвърли всичко и да поеме по пътищата, където да обикаля фестивали и да продава на ентусиазираните посетители вкусни домашни манджи, божествени сладкиши и най-вече великолепните блендове чай, които Роузи прекрасно умее да създава. Но пътят е изпълнен с изпитания – а довчерашната работохоличка няма лесно да се превърне в свободен номад.

С помощта на красивата Ария и нейната пътуваща книжарница за любовни романи, както и на Оливър, красив и загадъчен мъж от онлайн форум за пътешественици, Роузи се втурва в най-голямото приключение на живота си. Където я очаква и Макс, пленителният съсед, който прави най-вкусните здравословни вегански изкушения, но и който я влудява с всяко свое действие.

По пътищата човек може да открие всичко. Дори себе си.