Моят път - От Рейки до ЩИТ - Екатерина Стоянова

Моят път - От Рейки до ЩИТ
Автор: Екатерина Стоянова
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 160х240
Издател: ИК "Омни"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-08-23
Нашата цена: 13.65 лв
 

… Наистина уникални са преживяванията и размислите на Катя, при получаване на нови видове и системи за боравене с Космическата енергия. Така тя стига до системите „Пранава“ и „Щит“, които черпи от вечното знание на Вселенския разум, за да помага на нуждаещи се и да ги предава на търсещите.
Много искрено и откровено Катя споделя в книгата трудностите и грешките, които е срещнала в своята работа с Рейки и те са изключително ценен опит за всички, които започват да практикуват тази система. … »

Наско Атанасов, журналист

« Тази книга е за търсещите – търсещите знания, умения, начини, средства да се справят с проблеми, които не могат да разрешат; търсещите истината, търсещите Пътя. Тази книга е и за тези, които вече са стъпили на пътя. Дали случайно откриваме пътищата в нашия живот? Дали някой ни посочва пътя, или го избираме в търсене на отговори, в търсене на себе си.
Сега, като се замисля за това откъде започва моят път, все повече се убеждавам, че началото не е в момента, в който съм взела решението да вървя по него, не дори в момента, в който съм се родила, а много преди това. Средата, в която сме се родили и израснали, ценностите, които са ни предадени, са от изключителна важност за нашето развитие. …
Повечето от хората, притежаващи свръхсетивни опитности, говорят за тях като за дарба, дадена им Бог, и споделят, че са я имали още от ранни детски години… »

Екатерина Стоянова, автор