Решения - Робърт Дилъншнайдър

Решения
Автор: Робърт Дилъншнайдър
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-09-29
Нашата цена: 15.47 лв
 

Всички ние вземаме стотици решения – някои дребни, други значими, – които оставят своя отпечатък върху живота ни. Начинът, по който го правим, е от изключителна важност за нашето бъдеще.

Тук ви предлагам моменти от живота на 23 изключителни личности, чиито решения промениха света. Техните житейски истории могат да бъдат проследени в един значителен отрязък от време – от 218 г. пр.н.е. до наши дни. Сигурно познавате тези мъже и жени. Подбрал съм ги, защото са добре известни, а от взетите от тях решения можем да се поучим.

Също като Цезар всички ние имаме своя Рубикон, който трябва да пресечем. Трябва да вземаме определени решения и ако се справим успешно, можем да постигнем по-добър живот за самите себе си и в крайна сметка – един по-добър свят.

Повярвайте ми, струва си усилието.

Робърт Дилъншнайдър

Робърт Дилъншнайдър е създател и изпълнителен директор на Dilenschneider Group, един от водещите световни експерти в сферата на комуникацията и инструктор по лидерство. Дилъншнайдър е автор на бизнес книги, радващи се на световен успех. Бил е консултант на редица големи корпорации по цял свят и често е канен в различни медии да коментира и да споделя лични впечатления по стратегически въпроси на бизнеса и геополитиката.