Бизнес растеж - как да го постигнем. Ръководство на успешния мениджър - Владислав Цветанов

Бизнес растеж - как да го постигнем. Ръководство на успешния мениджър
Автор: Владислав Цветанов
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Изток Запад"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2020-10-05
Нашата цена: 35.49 лв
 

Повечето фирми се стремят към развитие, но малко от тях го постигат. Непрекъснатият растеж не се случва от само себе си, а изисква предварителна подготовка, правилна стратегия и умело управление. Преди да се явим на изпит – учим, преди да участваме в състезание – тренираме, а преди да заемем мениджърска позиция – не правим нищо?! Още Конфуций е казал:

Успехът зависи от предварителната подготовка.

Без нея неуспехът е сигурен.

Много ръководители работят усърдно, за да постигнат значим бизнес успех. Не щадят време и усилия за създаване на собствени модели и стратегии само за да установят, че конкурентите отдавна ги прилагат. Да, възможно е да изобретят нещо уникално, но на цената на скъпоструващи грешки и безвъзвратно изгубено време.

Настоящото пълноцветно „Ръководство на успешния мениджър“ съдържа инструменти, техники, подходи и стратегии за постигане на бизнес растеж и превенция на често допускани грешки в областта на мениджмънта. Книгата има едновременно теоретична и практическа стойност. През призмата на 25-годишната си управленска практика авторът синтезира опита на световноизвестни мениджъри; представя научни изследвания, концепции и модели; разказва поучителни бизнес истории.

„Бизнес растеж – как да го постигнем“ е настолна книга за всеки мениджър, който иска да разгърне своя потенциал и да постига по-високи и устойчиви бизнес резултати.

Д-р Владислав Цветанов

25 години управленски опит в мултинационални и български компании

1996 – магистърска степен по маркетинг и мениджмънт

2004 – специализация ГРИД лидерство, Австрия

2017 – докторска степен по управление на растежа