Млъкни и слушай! Тежки истини за бизнеса, които ще ви помогнат да успеете - Тилман Фертита

Млъкни и слушай! Тежки истини за бизнеса, които ще ви помогнат да успеете
Автор: Тилман Фертита
Обем: 152 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "АлексСофт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2020-10-10
Нашата цена: 10.92 лв
 

"Може да мислите, че знаете какво правите, но ще ви покажа какво не знаете."

Като нов или предполагаем собственик на бизнес, може да имате проблеми с финансирането на бизнеса си или с разширяване на потребителската си база. Вие трябва да научите какво може да направите, за да преместите стрелката, за да накарате бизнеса си да порасне и да спрете да буксувате. Вие имате нужда от съвет от някой, който знае какво е необходимо за успеха.

Тилман Фертита, познат също така като "Billion Dollar Buyer" по CNBC, стартира гостоприемната си империя преди тридесет години само с $5 000 и един ресторант. Така че той знае пред какви предизвикателства са изправени собствениците на бизнес, както и често срещаните капани, които ги потопяват. През годините той е останал верен на принципите, които са му помогнали да развие бизнеса си до нещо, което вярва, че е най-голямата компания с един акционер в Америка, с над $4 милиарда долара приход, включително стотици ресторанти (Landry s Seafood, Bubba Gump Shrimp Company, Morton s Steakhouse, Mastro s, The Chart House, Rainforest Cafe и още над четиридесет концепции за ресторанти) и пет казина и хотели "Golden Nugget". Той също така е единствен собственик на Хюстън Рокитс от NBA.

"Млъкни и слушай!" Фертита споделя изводите, които са направили възможно всичко това.
Най-големите препятствия, срещу които са изправени повечето предприемачи, са тези, които не подозирате: това, че не си познавате цифрите, не познавате собствените сили и слабости или нямате желание да направите малко по-голямо усилие с клиентите си. Фертита е видял всичко това. И той знае, че това, което не забелязвате, може или да потопи бизнеса ви, или да стане точно това нещо, което ще изстреля бизнеса ви на върха.

В книгата са включени пет концепции, които може да възприеме днес всеки предприемач:
-гостоприемството има значение;
-по-добре е да си познавате числата;
-правилото 95:5;
-вижте възможността, уловете възможността;
-живейте като лидер.

"Млъкни и слушай!", практическа, без някакви задръжки книга, предлага трудно постигната мъдрост от един от най-успешните собственици на бизнес по света.

Тилман Фертита е роден в Хюстън успял бизнесмен и е приет като световен лидер в индустриите за хранене, гостоприемство, развлечение и хазарт, такъв, който "Forbes" посочва като "най-богатият ресторантьор на света". Фертита е звездата на собственото си реалити телевизионно предаване по CNN, "Billion Dollar Buyer", и е също така единствен собственик на "Fertitta Entertainment", която притежава гигантът между ресторантите "Landry s, "Golden Nugget Casionos and Hotels" и "Хюстън Рокитс" от NBA.