Успехология. Нагласи, ценности и визия на щастливия човек - Питър Сейдж

Успехология. Нагласи, ценности и визия на щастливия човек
Автор: Питър Сейдж
Обем: 368 стр.
Формат в мм.: 155х220
Издател: ИК "Ракета"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2020-11-01
Нашата цена: 25.48 лв
 

Кои проблеми и страхове ни държат в капан и пречат да си създадем продуктивен и позитивен мироглед? Как да си обясним своето и чуждото поведение чрез шестте основни човешки нужди – нуждите от сигурност, несигурност, значимост, любов, растеж и развитие?

Повече от десетилетие аудио поредицата „Откровен разговор с Питър Сейдж“ показва на слушателите как да различават моделите на поведение у себе си и околните и как да ги анализират правилно. За първи път съдържанието на 11-те разговора се публикува в книга – „Успехология. Нагласи, ценности и визия на щастливия човек“.

„Ние сме родени с потенциала да превърнем живота си или в пример, или в предупреждение към всички останали“, казва световноизвестният коуч и предприемач Питър Сейдж. Неговите съвети и истории ни водят към вземането на правилните решения, за да може да изградим живота си така, че да служи като пример за подражание, да вдъхновява околните и да ни кара да се чувстваме щастливи и реализирани.

Високо ценен като говорител и коуч, Питър Сейдж е експерт по човешко поведение и изнася събития на 5 континента. Автор на бестселъри, учител, философ с невероятно проникновение, водещ експерт в областта на личностното развитие, лидерството и мотивацията, той е преминал през множество мултимилионни възходи и банкрути.