Лечението на петте рани - Лиз Бурбо

Лечението на петте рани
Автор: Лиз Бурбо
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-01-16
Нашата цена: 14.24 лв
 

След излизането на „Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си“ Лиз Бурбо получава множество запитвания за това как точно се лекуват раните на душата – от отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост. За да бъде полезна на своите читатели, тя пише продължение на своя световен бестселър.

В книгата „Лечението на петте рани“ ще намерите много практични съвети, прозрения от личния опит на авторката и примери от реалния живот – ситуации, с които всички ние се сблъскваме всекидневно. Благодарение на тези напътствия ще можете по-лесно да определите своите рани и да извървите сами етапите към изцелението. Ще се научите да разпознавате механизмите на раните и ще разберете защо привличате определени хора и обстоятелства. Ще забелязвате кога се отключват раните и ще се учите да преодолявате капаните на егото, които са основна пречка пред лечението.

„Лечението на петте рани“ предлага знание и подкрепа за всички онези хора, които искат да станат господари на собствения си живот и да постигнат дълбока вътрешна хармония.

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.