Вдовиците - Линда Ла Плант

Вдовиците
Автор: Линда Ла Плант
Обем: 440 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-02-13
Нашата цена: 16.72 лв
 

Хари Роулинс е професионален крадец, извършил множество успешни обири в дългогодишната си кариера. До деня, в който късметът му изневерява, и той, заедно с двамата си съучастници, загива в експлозия. Когато вдовицата му Доли открива в банков сейф счетоводни книги с подробни описания на всички негови операции, включително и на последната, тя си дава сметка, че има три опции: 1/ Да забрави за тях; 2/ Да се отърве от тях, като ги предаде на полицията или ги продаде на местните мафиоти, които определено проявяват интерес; и 3/ Да се свърже с другите две вдовици, Линда и Шърли, и да довършат започнатото от покойните им съпрузи.

Доли избира третия вариант, като привлича към екипа и красивата стриптийзьорка Бела. Сега вече четирите дами могат да се заловят за работа. И да държат читателя със затаен дъх до последния ред на книгата.

Линда Ла Плант (р. 1943 г.) е британска писателка, автор на над 30 трилъра, станали световни бестселъри, както и на криминални телевизионни сериали по някои от тях, удостоени с множество награди. Доли Роулинс, Джейн Тенисън, Лорейн Пейдж, Ана Трейвис, Майк Уокър са героите на поредиците, които са нейна предпочитана литературна форма. От романите на Ла Плант са продадени над 2 милиона екземпляра в 20 страни. Големия си пробив писателката прави през осемдесетте години на миналия век с трилогията: „Вдовиците“, „Отмъщението на вдовиците“, „На свобода“.