Роналдо. Мания за съвършенство (ново и допълнено издание) - Лука Кайоли

Роналдо. Мания за съвършенство (ново и допълнено издание)
Автор: Лука Кайоли
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Locus"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-02-13
Нашата цена: 18.20 лв
 

Изцяло ревизиран поглед към кариерата на световната суперзвезда.

Сила, бързина и отдаденост: Кристиано Роналдо е известен в цял свят като колос на съвременната игра.

Знаехте ли обаче, че на едва петнайсетгодишна възраст претърпява операция на сърцето с лазер, която му дава възможност да продължи с любимата си игра?

Или че Насионал, първият му професионален клуб, дарява двайсет топки и два комплекта екипи на детския му отбор, за да подпише договор с него?

Или че става известен като abelinha-– „пчеличка”: прозвище, с което по-късно ще нарече своя йоркширски териер?

Открийте всичко това и още в биографията на световната суперзвезда, предлагаща ексклузивни изказвания от хората, които го познават най-добре и дори повече от самия него.

Включва; целия „екшън” от сезон 2017/18 и Световното първенство през 2018 г.

Трикратен носител на Златната топка на ФИФА, статутът на Кристиано Роналдо като футболна суперзвезда е неоспорим.

Неутолимото му желание да успява и да се самоусъвършенства година след година го довежда до спечелването на почти всички призове в играта, включително първото му сребърно отличие от международен турнир: сребърен медал от Евро 2018. Тук мадридският журналист Лука Кайоли разказва интимната история на световната суперзвезда, представяйки впечатления и изказвания на хората, които го познават най-добре: треньори, съотборници, приятелки и дори самия него.

Осъвременена, за да включи целия „екшън” от сезон 2017/18, годината, след като печели третия си медал на победител в Шампионската лига и става голмайсторът за всички времена на турнира, “Роналдо. Мания за съвършенство” разкрива подробности от кариерата на една съвременна футболна икона.

За автора

Лука Кайоли е изтъкнат италиански спортен журналист. Живее в Испания и е кореспондент на SKY Италия и “Кориере делла Сера”.