Учебник по хорарна астрология - Джон Фроули

Учебник по хорарна астрология
Автор: Джон Фроули
Обем: 416 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-03-06
Нашата цена: 20.93 лв
 

Хорарната астрология дава ясни, определени отговори на конкретни въпроси. Бърза, опростена и точна, от векове е най-ценният инструмент в работния арсенал на всеки астролог. Независимо дали въпросът е за любовта, кариерата, болестта – или за предсказване на климата за насрочен ден за барбекю, това достъпно и изчерпателно ръководство от съвременен майстор на хорарите ви показва как да отговорите на всяко питане.

„Необикновените умения Фроули като хорарен астролог са страхотни.“ - The Mountain Astrologer

„Целта ми в „Учебник по хорарна астрология“ е да представя ясно и изчерпателно ръководство за занаята на хорарната астрология. Част 1 преподава използваните техники. Част 2 показва как тези техники се прилагат за намиране на отговори на всички по-често срещани въпроси, които астрологът е призован да прецени.
Безкрайното разнообразие от задавани въпроси прави невъзможно изготвянето на метод за справяне с всеки един от тях. Ако някога се зачудите колко богата наистина е тъканта на живота, цанете се за хорарен астролог! Винаги, когато си мисля, че съм чувал абсолютно всичко, мога да съм сигурен, че нещо още по-странно ме причаква точно зад ъгъла. Но внимателното проучване на даденото тук ще ви даде възможност да правите добра преценка за всичко, което не е разгледано. “

Джон Фроули

Джон Фроули (роден на 16 май 1955 г. в Лондон, Англия) е традиционен астролог, писател и преподавател, който се отличава със своя практичен и директен подход, с дълбочината на своите познания и с провокативния си, ироничен и остроумен стил. Преподава на студенти от целия свят и изнася лекции от Бризбейн до Будапеща. Джон е един от малкото съвременни практикуващи „автентична астрология“.
В края на 90-те години Фроули редовно се появява в британската телевизия, включително като домакин на собствена ежедневна програма Frawley and the Fish по LIVE TV. Участва в „Коефициенти за спортни прогнози!“ и редица други британски телевизионни предавания, където точно прогнозира резултатите от предстоящи спортни състезания. Българският читател вече го познава с книгата му „Автентичната астрология“.