Очевидната скрита истина за секса - Хули Леонис

Очевидната скрита истина за секса
Автор: Хули Леонис
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Апостроф"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-04-04
Нашата цена: 13.65 лв
 

Сексът е кулминацията на красотата в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов.

Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.

С тази книга Хули Леонис завършва подреждането на пъзела, който премина през очевидните скрити истини за любовта и емоциите. Това е и третата стъпка – очевидната скрита истина за секса. Вече подреден, той ще може да ви служи като една енергийна рамка, която да ви помага да търсите собствената си истина и да се свързвате с нея.

С уникалния си стил на поднасяне на информацията Хули Леонис ни потапя в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. Стъпка по стъпка умело ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия, която се случва в тялото на човека и намира връзка с всяка една сфера от живота му.

Използвайте тази информация, за да бъдете щастливи в собствената си истина, и не забравяйте да я споделяте!

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“ , „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“ и „Очевидната скрита истина за секса“, издавани от „Апостроф“.