Просто Мат - Джесика Парк

Просто Мат
Автор: Джесика Парк
Обем: 144 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "ICU"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-05-24
Нашата цена: 13.56 лв
 

От авторката на 180 секунди и Просто любов Джесика Парк!

Мат е трета година студент в Масачузетския технологичен институт. Знае много, остроумен е, направо гениален. Но също така е и голям глупак.

Когато красивата, готина и проницателна Джули се нанася да живее при семейството на Мат, защо (защо, по дяволите!) му е да се представя за липсващия си брат Фин под претекста, че така е по-добре за нея?

В Просто любов видяхте Мат през очите на Джули. Сега се потопете в света на Мат. Изживейте историята през неговия поглед, тъгувайте, когато сърцето му е разбито, и си позволете да си паднете по неочаквания герой в цялата история.

Просто Мат е посветена на феновете, които повярваха в Мат и се влюбиха в този неочакван герой. Тази книга е за вас от Мат, безкрайно признателен (и засрамен), задето се превърна в книжно гадже за мнозина.

Две от главите съдържат по-неприкрито сексуални сцени от „Просто любов“ и са написани по желание на читателите. Не мисля, че биха стояли добре в предишната книга, но сега, в допълнителната, написана за почитателите, струва ми се, намират мястото си. Въпреки по-пикантното съдържание сцените са написани с вкус.

Джесика Парк