Мъдрост от вашите духовни водачи. Ръководство за връзка с Великите учители на вашата душа - Джеймс Ван Прааг

Мъдрост от вашите духовни водачи. Ръководство за връзка с Великите учители на вашата душа
Автор: Джеймс Ван Прааг
Обем: 204 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-06-13
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата „Мъдрост от вашите духовни водачи“ е изпълнена със стоплящи сърцето истории, дълбоко разбиране и прекрасни упражнения, които ще ви убедят, че не сте сами в чудното си приключение през времето и пространството. Тази прекрасна, обоснована и приветлива книга е покана да се обвържем дълбоко и лично с нашите приятели от фините измерения. Тя ни разкрива идеалния начин, по който да получим любовта и подкрепата от Небесата.

Световноизвестният медиум и духовен учител Джеймс Ван Прааг ще ви покаже как да осъзнаете своята връзка с духовните си водачи, за да се почувствате подкрепяни, вдъхновени и удовлетворени. От книгата ще разберете кои са духовните водачи и къде се намират; как да разбирате посланията им; как да се свържете с личните си водачи, с Пазителя на прага, с водачите-лечители и други, за да преодолявате препятствията по житейския си път.

Когато приложите на практика идеите и напътствията, дадени в книгата, ще започнете да осъзнавате, че има нещо по-висше вътре във вас и отвъд вас, което ще ви даде силата да се развивате духовно. Ще осъзнаете, че нищо не става случайно – вие сте тук с определена мисия, която е много по-голяма от всяка физическа цел, и знанието от Духа ще трансформира и обогати всички аспекти на вашето същество.