Кожа - Е. М. Рийпи

Кожа
Автор: Е. М. Рийпи
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Прозорец"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-07-04
Нашата цена: 13.65 лв
 

Би ли пропътувала света, за да се почувстваш у дома в собствената си кожа?

Натали не се чувства комфортно. Последната ѝ връзка отдавна е приключила и тя е разочарована от кариерата си на учител. Затова събира багажа си и тръгва да пътува с надеждата да намери своето място. Пътешествието ѝ започва в Бали, но бързо се оказва, че изолацията ѝ в чужбина само засилва чувството ѝ за безпокойство. Обсебена от това как я възприемат другите, тя страни от хората и се тъпче с храна, за да заглуши тревожния глас в главата си, който никога не изглежда удовлетворен.

Но с разгръщането на историята и с всяка нова спирка – Нова Зеландия, Австралия, Дъблин, Ирландия, Холандия – постепенно забелязваме малките и все пак ключови промени, които настъпват у Натали по пътя към себеопознаването и себеприемането. „Кожа“ е роман, който изследва връзката ни със собствените ни тела, проблемите на същността и принадлежността в днешния объркан свят, и то през погледа на една интелигентна, осъзната и проницателна героиня, която е способна да види комичната страна на своите проблеми.

Увлекателен... Неподправен, ироничен и сладко-горчив този роман обхваща хектари емоционален терен – от комедия, до трагедия, както и ничията земя помежду им.

Дейли Мейл